Сдружението на медиците в Букурещ – адвокат на лекаря, оперирал Патриарха



Източник: ziua.net

Изпълнителното бюро на Сдружението на медиците, Букурещ, изпрати на Сдружение на медиците, Румъния досието с медицинските документи, свързани с хирургическата намеса, на която е бил подложен Патриарх Теоктист, придружени с твърдение, че не е открита никаква медицинска грешка.

Председателят на Сдружението на медиците, Букурещ, Сорин Опреску, заяви че досието съдържа декларации на един от медиците от екипа, рентгенови снимки и изследвания, извършени преди хирургическата намеса, а също така и уточнения, свързани с развитието на оперативния процес.

Сдружението поддържа мнението, че трябва да бъдат подробно и внимателно анализирани декларациите на лекарите, присъствали на операцията.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...