Семинарията “Св. Владимир” дарява дара на живота


svots.edu

Когато семинарията “Св. Владимир” в Ню Йорк стана домакин на кампанията на Червения кръст за даряване на кръв на 8 февруари, аудитория “Митрополит Филип” се превърна в клиника за кръводаряване.

Тази аудитория, която обикновено посреща лектори, които говорят за духовния живот, стана място за даряване на “дара на живота” от общността на семинарията. През целия ден студентите, преподавателският състав и персоналът запретваха ръкави, за да дарят и помогнат за спасяването на живот.

Откривайки кампанията, главният секретар на “Св. Владимир” о. Чад Хатфийлд беше един от първите, които дариха кръв. “За първи път от няколко години семинарията е домакин на кампания на Червения кръст за кръводаряване и тъй като има недостиг на кръв понастоящем, всеки от нас, който може да дари, следва да го стори. Това е лесен и важен начин нашата семинария да служи на света около нас.”

фотогалерия

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...