Спечелете къща, като отидете на църква в Тексас




Източник: Le Nouvel Observateur

Ла Марк, Тексас (Асошиейтед прес) . Посещението в храма на нощното бдение на свети Силвестър може да ви донесе значителна награда… Пасторът в един храм в Ла Марк, Южен Тексас, организира в събота вечер нещо като томбола, на която главната печалба е тристайна къща на стойност 120.000 долара.

От 2003 година насам „Християнският център на изобилния живот” вече е раздал един автомобил, едни мотоциклет и мебели. „Това поощрява хората да идват и да присъстват на службата и ги държи далече от улиците с всичките им празненства”, – подчертава пасторът Уолтър Халам.

На службата в събота 20 имена ще бъдат изтеглени чрез жребий и вписани в списък, съдържащ вече 100 други имена, избирани по времето на различни служби през 2005 година. Накрая ще се изберат12 финалисти, като 12-те апостоли.

Всеки от финалистите ще получи ключ, който трябва да бъде изпробван върху врата, монтирана на сцена, на която ще бъде излъчено също така представление със звук и светлина. Този който успее да отвори вратата, ще спечели къщата. Църковната служба на свети Силвестър обикновено събира повече от 2000 вярващи.

Превод: Екатерина Крумова

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...