„Виждам те“ помага на хора в нужда благодарение на милосърдни дарители



Kampanya_Vijdam_ teВече изминаха две години откакто фондация „Покров Богородичен“ постави началото на социалната кампания „Виждам те“, което стана през юли 2012 г. Екипът на кампанията отправя благодарност към всички дарители, които от началото до днес отделиха и продължават да отделят от своя доход, за да подкрепят десетки хора в нужда.

Мащабът на „Виждам те“ не е голям, тъй като даренията идват не от големи корпорации или от известни бизнесмени, а от състрадателния подтик на обикновени дарители, които отделят лепта от своя месечен доход. В рамките на изминалата 2013 г. дарителите подкрепиха кампанията с малко над 6000 лева, които бяха разпределени според нуждите на няколко семейства. От началото на 2014 г. до днес дарителите са не по-малко отзивчиви и активни!

Подкрепата на „Виждам те“ позволи на самотната майка Венцислава Митова да се справя с разходите по лечението на своя син Стивън, който е с тежки увреждания поради вроден дефицит на антитромбин 3, тромбофилия и детска церебрална парализа. Благодарение на дарителите днес младата жена успява редовно да заплаща месечните вноски по закупуването на т.нар. вертикализатор – специален уред, който позволява на детето с церебрална парализа да стои във вертикално положение без чужда помощ и подкрепя неговата адаптация. Вашата милосърдна помощ не престава да подкрепя младата майка.

Също благодарение на милосърдни дарители Гергана Илиева успя да се справи с големите материални трудности в грижата за нейните четири деца, докато съпругът й излезе от затвора. Самотната майка Гинка Димитрова пък успя да запази покрива над главата на многочисленото си семейство в столичния Център за временно настаняване „Св. Димитър“ и продължава да бъде подпомагана с дарения за отглеждането на четирите си деца. В рамките на кампанията бяха раздадени и еднократни помощи за лекарства и храна на социално-слаби хора и на пенсионери на ръба на оцеляването.

Екипът на „Виждам те“ тепърва ще представя на вашето внимание и нови случаи на хора в затруднено положение, за да получат те както реална материална помощ в тежката ситуация, в която са изпаднали, така и утеха, че не са сами в изпитанията на живота.

Ако искате да подкрепите кампанията „Виждам те”, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите, че дарението е за кампанията „Виждам те“). За повече информация: тел. (02) 987 1655; (02) 987 1655; 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com. Повече за кампанията “Виждам те” може да прочетете тук.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...