Да помогнем за лечението на малкия Марти



Малкият Мартин от Добрич страда от мускулна дистрофия тип Дюшен и се нуждае от средства за своето лечение.

Неотдавна със съгласието и подкрепата на Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил“ във Варна, Дякония.БГ публикува апел за Славина, която се нуждае от помощ и чиято майка е намерила Бога с духовната подкрепа и опора на енориашите от храмовете „Св. Николай Чудотворец“ и „Св. Архангел Михаил“ във Варна. Настоящият призив за помощ достигна до нас посредством представител отново на Центъра „Св. Архангел Михаил“, чиито приятели са споделили за нуждата от подкрепа в полза на болното дете – малкия Марти.

След продължителен период на изпитания за Марти и неговото семейство, всички медици посочват, че време за губене няма защото ако детето стигне до инвалидна количка шанс за излекуване повече няма да има.

За лечението на малкия Марти обаче са необходими 32 000 долара. Само първата процедура струва 8 000 долара и трябва да бъде направена в най-скоро време, за да има шанс 7-годишното момченце да оздравее. В Добрич има 45 касички, в които се събират средства за лечението на Мартин. Организиран е и концерт от фондация „Ръка за помощ“, който се проведе в Добрич през май, а на 1 юни се проведе нов концерт в полза на Марти. Отчети за събраните средства могат да се намерят на фейсбук страницата „Да помогнем на Марти“. Допълнителна информация може да се открие и в този репортаж.

Всеки, който желае да помогне, може да изпрати дарение на банкова сметка:
ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG96BPBI79384058962002
Емилия Минчева Илиева
Emilia Mincheva Ilieva
Paypal – emi_petur@abv.bg

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...