Нови книги: „Всичко е път“ и „Всеки край е едно начало“ на о. Харалампос Пападопулос



На книжния пазар вече са две нови книги, посветени на Православието като начин на живот. Това са „Всичко е път“ и „Всеки край е едно начало“ на отец Харалампос Пападопулос, издание на сайта „Задругата“.

Преводът е на Константин Константинов, а редактори са Милена Иванова-Андреева, Златина Каравълчева и Ренета Трифонова (богословска редакция).

Авторът е клирик на Критската архиепископия, роден е на 26 март 1975 г. В книгите си духовникът отделя внимание на синтеза между богословието и психологията, провежда беседите си и пише книгите си, обръщайки се към хората, които живеят тук и сега, но търсят бъдещия живот в Христос. Досега на гръцки са излезли пет негови книги. Той поддържа личен блог, както и фейсбук страница, чрез които търси нови пътища за комуникация най-вече с младите хора.

Целта в постоянната битка с времето е да изживеем живота, който ни принадлежи и ни е дарен. По начина, по който Христос ни откри. Един живот, пълен със смисъл и екзистенциална пълнота. Ние, а не други вместо нас. За нас, а не заради очакванията на другите. Не под сянката на техния поглед. Заедно с другите, не заради другите. Без вини за това, което сме били. Без страх за това, което сме. С надежда и мечта за онова, което можем да станем.

 

За повече информация за изданието и поръчки: Ренета Трифонова, renetaat@abv.bg, тел. 0898 746 287.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...