Победа за Содом



Andrei_Romanov

В събота в София се проведе поредният гей-парад. Въпреки почти всеобщата погнуса на населението това мероприятие пусна корени и стана едва ли не традиционно у нас.

Около 1000 души се включиха в шествието, наречено „София Прайд“. Те минаха покрай Софийския университет, паметника на Васил Левски (горкият Апостол, как ли се е обърнал в гроба), Операта и площад „Независимост“.

Тази скромна отечествена случка обаче бледнее пред лицето на големите световни събития. В петък Върховният съд на САЩ узакони еднополовите бракове върху цялата територия на страната. Сключването на гей-съюз бе признато за конституционно право на американските граждани.

По-рано признаването на еднополовите бракове бе предмет не на федералната, а на щатската юрисдикция. До вземането на това решение еднополовите бракове бяха легални само в 37 щати от 50. Първият американски щат, който ги призна, бе Масачусетс (2001).

”Двес направихме голяма стъпка по пътя ни към равенството – заяви президентът Обама. – Гейските и лесбийските двойки имат вече правото да се женят, точно като всеки друг”.

След легализацията на еднополовите бракове САЩ ще искат същите права за представителите на сексмалцинствата по целия свят, каза шефът на Държавния департамент на САЩ Джон Кери.

”Решението на Върховния съд изпраща ясен сигнал във всяко ъгълче на земното кълбо: че нито един закон, основан върху принципа на дискриминацията, не може да устои пред вълната на справедливостта”, закани се той.

Е, щом и Великият бял баща се присъедини към световната содомия, то за малка България изглежда не остава вече никакъв шанс. Къде ти една мижава София да се опре на световните динозаври! Какво сме ние за тях? Дребен васал, малка забравена колония. Въпрос на година-две е въпросните педерастки бракове да цъфнат официално и у нас. Кой ще попречи на това? Народът? Не ставайте смешни! Народът е г-н Никой за нашите колониални политици. Кой днес пита народа за каквото и да било?

На хората, които ще бъдат горчиво поразени от всички тези новини, ще напомня, че те изобщо не са кой знае каква новост. Всичко това вече отдавна е известно от историята. Четем вестниците и се прозяваме от скука.

Новост ли? Още Нерон се беше омъжил за певеца Дорифор. Казвам ”омъжил”, защото в този брак Нерон е бил булката.

За Цезар Светоний казва, че той бил ”мъж на всички жени и жена на всички мъже”.

По времето на триумфа му в Рим войниците пеели следната песничка:

Цезар е победител на галите, Никомед е победител на Цезар!
Днес триумфира Цезар, който победи галите,
триумфира и Никомед, който победи Цезар!

И друга:

Граждани, крийте жените и момчетата!
Водим ви плешив развратник,
в Рим спечели той пари, в Галия ги про…

Още по-древна е историята със славните градове Содом и Гомор, които очевидно и днес са образец за Върховния съд на САЩ:

И дойдоха двамата Ангели в Содом вечерта. Още не бяха легнали да спят, и градските жители, содомци, млади и стари, целият народ от всички краища на града, заобиколиха къщата, извикаха Лота и му думаха: де са човеците, които дойдоха при тебе да нощуват? Изведи ни ги да ги познаем (Бит. 19:1, 4-5).

Горкият Лот! Човек с толкова назадничави разбирания! Той излезе при тях до входа, заключи вратата подире си, и рече им: братя мои, не правете зло; ето, имам две дъщери, които още мъж не са познали; по-добре тях да изведа при вас, и правете с тях, каквото искате, само на тия човеци не правете нищо, понеже са дошли под покрива на къщата ми. Но те му казаха: дръпни се оттука. И рекоха: пришълец е, а иска да съди; сега ще постъпим с тебе по-лошо, отколкото с тях. И навалиха силно върху тоя човек, върху Лота, па се приближиха да строшат вратата (Бит. 19: 6-9).

Вместо да побърза да предостави гостите си на прогресивните содомци, глупавият реакционен Лот действа съвсем не в духа на Върховния съд на САЩ и държавния секретар г-н Джон Кери. Също и ангелите се изявяват крайно нетолерантно и хомофобски: Тогава… те протегнаха ръце и вкараха Лота при себе си вкъщи, па заключиха вратата на къщата; и поразиха човеците, които бяха при вратата на къщата, от малък до голям, със слепота, тъй че те се изпомъчиха да търсят вратата (Бит. 19:10-11).

Накрая и Главният реакционер – Господ погазва най-безсрамно правата на човека и исканията на международната общност: Той изля върху Содом и Гомора като дъжд жупел и огън от небето, и съсипа тия градове и цялата околност и всички жители на тия градове, и всички растения земни (Бит. 19:24-25). Възмутително! Това трябва да се разследва от Хагския трибунал и Европейския съд по правата на човека.

И тъй, всичко това е безкрайно, безкрайно познато. Безброй пъти вече се е случвало. Нищо ново под слънцето.

Дяволът е тъп. Той дъвче с унило постоянство едни и същи гадости от Адам и Ева до днес. Нищо ново не може да измисли.

Педерастията е безплодна като своя автор – Сатаната. Трябва да си наистина мрачен мизантроп и недоброжелател на човешкия род, за да искаш да го затриеш по този начин. Мъжете и жените да не се съединяват, както им е заповядал Господ, да не се раждат дечица – свежи, утринни човешки ликове, ами да се гледаме мрачно и втренчено – винаги едни и същи, едни и същи лица, както се гледат всеки ден бесовете в ада. Без промяна и без развитие.

Поздравявам господа членовете на Върховния съд на САЩ, както и скромните им последователи от България – г-жа Фандъкова и г-н Бойко Борисов. Кметът на Содом ще Ви награди с почетно гражданство, господа. Вашите любими содомци ще Ви стиснат ръката и ще Ви запомнят завинаги. Но човешката раса ще Ви забрави – ако все пак въпреки Вашите усилия ѝ бъде съдено да продължи живота си на тази Земя.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...