Удължен е крайният срок на международния фотоконкурс „OrthPhoto Awards”



В началото на месец май уебсайтът за споделяне на снимки Orthphoto.net обяви началото на международен фотоконкурс, озаглавен „OrthPhoto Awards. Конкурсът е насочен към всички професионални и любители фотографи и предоставя възможност чрез визуалното изкуство ​​да се сподели с по-широка аудитория красотата на Православието и културата на християнството.

Организаторите удължават крайния срок за приемане на снимки до 8 юли. До тази дата, включително, можете да изпращате вашите фотографии за следните четири категории: Места, Репортаж, Хора, Детайли. Ще се приемат и снимки, отговарящи на трите специални категории: От архивите, Истории, Ковид-19 /Covid-19/. Участниците могат да изпращат до три фотографии от категория, като за специалната категория „Истории“ се допуска поредица (серия) от 5 до 10 снимки. Ще има и надпревара за най-добър млад фотограф.

Участниците  ще бъдат оценявани от международна комисия и ще бъдат присъдени награди за най-добра снимка във всяка една категория. Най-добрите снимки ще бъдат представени в изложба и публикувани в албум, озаглавен „Цветовете на Православието“, който ще бъде подготвен от Издателския отдел на Полската православна църква.

Церемонията по награждаването, заедно с фотографска работилница, е планирана за месец август в Полша.

За повече информация и за участие в състезанието, посетете www.awards.orthphoto.net.

За повече информация относно фотоконкурса, можете да се свържете на info@orthphoto.net.

Уебсайтът OrthPhoto, представен на 11 езика, има над 100 000 снимки от над 80 държави, с над 5000 потребители. Основан през 2004 г., OrthPhoto се поддържа от доброволчески международен редакционен екип. Досега OrthPhoto е издал 9 фотоалбума и е организирал множество изложби в над 15 държави по света.

www.orthphoto.net
https://www.facebook.com/OrthPhoto
https: //www.instagram.com/orthphoto/

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...