Акция „Спаси живот с цвете“ във Варна



Православен център за духовно обгрижване на наркозависими „Св. Боян Енравота” към храм „Св. Цар Борис”, кв. „Аспарухово”, съвместно с Детски център школа „Вита”, организират акция „Спаси живот с цвете” с цел събиране необходимите средства за довършване ремонта на защитеното жилище и дневния център към програмата за духовно обгрижване на наркозависими.

От 14 до 16 август участниците в акцията ще продават цветя в саксии пред следните храмове: Катедрален храм „Свето Успение Богородично”, храм „Свети Николай Чудотворец” и Старинен храм „Свето Успение Богородично”. 

 

В акцията ще вземат участие обгрижвани в момента и излекувани вече младежи, доброволци от енорията на храм „Св. Цар Борис” кв. „Аспарухово”.

Призоваваме варненци и гостите на града да си купят по едно цвете, за да дадат шанс на другите да живеят по-достоен живот.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...