Благодарност към отец Рафаил


Здравейте. Чрез портала Православие.БГ бих искал да изкажа своята голяма благодарност към отец Рафаил който отговаря за Белоградчишката духовна околия от една година насам. Отец Рафаил е родом от Кюстендил, завършил е Семинарията и след това е служил в София. За тази една година, през която е при нас, той направи много неща, които не бяха направени за последните 15 години.

Бързо намери начин да бъде ремонтирана църквата "Св. Георги Победоносец" отвътре, отвън и пространството около нея. Той, жена му и малкият им син (на три годинки) преобразиха двора на църквата, като засадиха много цветя и зеленина. През месец май тази година им се роди още едно момче – да им е живо здраво. Литургиите, който той отслужва с помощта на съпругата си са много стойностни и прекрасни. С огромна радост очакваме всяко богослужение. Ако има повече свещеници като него, много хора ще се върнат в лоното на Православната църква.

С Божията благословия да е жив и здрав, както и неговото семейство.

От редакцията: Уважаеми читатели, много се радваме, когато получаваме подобни писма. Нека използваме всеки удобен случай, за да поздравим нашите пастири и да им напомним, че ги обичаме и сме до тях.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...