Места за домашни асистенти



Фондация „ Покров Богородичен” набира желаещи да работят по програмата „Помощ за пенсиониране” като социални работници, полагащи грижи за болни и самотни хора.

За целта кандидатите трябва да отговарят на следните условия:

1. Да са навършили възраст, която да е до 2 години и 6 месеца по-малка от изискванията за пенсиониране за съответната година, която за 2007 г. е 59 год. за жените и 63 год. за мъжете.
2. Да не им достигат до 5 точки, формирани за сбора от осигурителния стаж и възрастта, който дава право на пенсия. За 2007 година това са 93 точки за жените и 100 точки за мъжете.
3. Да не получават пенсия на друго основание.

Желаещите да работят по тази програма трябва задължително да се регистрират в Бюрата по труда, където ще им бъдат разяснени всички процедури за започване на работа.

За справки може да се обадите на тел. 987 16 55 – Радка Василева

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...