Младежка среща в Украйна



Организационен комитет Агапе, съвместно с Младежкото православно братство Св. Св. Борис и Глеб и Студентското братство при Киевско-Могилската академия в Киев, Украйна, кани представители на православни организации на Православна младежка среща Агапе – 2006, която ще се състои на 27 и 28 май 2006 г. в Киев.

Целта на срещата е плодотворно общение на православната младеж в региона, споделяне на опита от младежките православни организации и поклоничество до светите места на Киев. Срещата дава възможност не само да се запознаете с украински младежи, но и да опознаете древната християнска традиция, културата и историята на украинската земя.

Украйна преживява дълбок духовен подем и ви каним да станете негови свидетели. Нашето запознанство, съвместна работа и контакти ще допринесат за възраждането на Православието в нашата част на Източна Европа.

За контакти: Борис Березенко, председател на организационния комитет, agape2006@ukr.net

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...