Нуждая се от помощ!



Име: Иван Кънчев Иванов

Възраст: 35 години
Образование: Немска езикова гимназия, Сливен
Международни Икономически Отношения, УНСС София

Преди шест години ми откриха заболяване – глумерулонефрит, което уврежда бъбреците и е нелечимо. Лекарите се надяваха да имам дълга ремисия и да не се развие бързо, но за нещастие след по-малко от две години изпаднах в терминална бъбречна недостатъчност и се наложи включването ми на хемодиализа. И така вече четири години и половина през ден по четири часа аз съм зависим от машината, която поддържа живота ми. Факти, които обърнаха живота ми на 180 градуса.

За съжаление тази животоподдържаща процедура се понася различно от всеки организъм. Хемодиализата води до увреждания, като намаляване на костната плътност, сърдечносъдови проблеми и други.

В следствие на допълнителните усложнения от хемодиализните процедури, през последните 10 месеца бях два пъти в критично състояние с опасност за живота – няколко дневна уремична кома в резултат на натрупване на токсини в организма и последствие бях реанимиран и заради масиран вътрешен кръвоизлив, придружен със спиране на дишането при поставяне на съдов катетър. Всичко това налага нуждата от спешна бъбречна трансплантация в чужбина.

За някои това може да са просто факти, за мен това е моят живот.

Факт е, че се обръщам към вас с молба за съдействие и финансова подкрепа и че не ми е леко да го правя. За предстоящата операция са ми необходими 25 000 USD.

За всякакви въпроси съм на ваше разположение на тел 0888 765443

Благодаря ви за отделеното време и ви желая весели и спокойни празници!

Обединена Българска Банка
Bic код: UBBSBGSF
BG69UBBS80021097686712 -BGN
BG90UBBS80021106921219 – USD
BG45UBBS80021416941110 – EUR
Иван Кънчев Иванов

Ако нямате възможност за директен банков превод, можете да използвате дарителската система на сайта Православие.БГ оттук, в секцията "Дарение чрез кредитна карта". В основанието за превода отбележете "за Иван Иванов".

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...