Седмичник Православие.БГ


Едно от най-големите ни желания е да направим информацията в портал Православие България видима за всички. Идеята за печатно издание, което да представя най-значимите събития, срещи и гледни точки, постъпили при нас в електронен вид, датира още от самото стартиране на проекта.

С искрена радост и много надежда, че повече хора ще могат да се запознаят със съдържанието на Православие България – особено онези, които нямат редовен достъп до Интернет – съобщаваме, че от този месец стартира печатна версия на най-съществените публикации в портала за всяка седмица.

Прегледът ще се печата в стандартен вестникарски формат и първоначален обем от 8 страници. Ще излиза всеки петък и ще може да го намерите както в храмовете, така и в съществуващите мрежи за разпространение на печатни издания из цялата страна на промоционална стойност от 40 ст. за първите два месеца (17 февруари – 17 април 2006).

Тук вече може да се абонирате за Седмичник Православие.БГ

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...