Апел: помогнете за купуването на сграда за православен храм в Монреал



В навечерието на Рождество Христово българската общност в Монреал стартира кампания за набиране на средства за закупуването на сграда за Българска православна църква, единствена в този град.

Молим ви да подкрепите тази благородна кауза с каквото можете да си позволите. Можете да направите своето дарение он-лайн, като посетите църковния сайт www.stivanrilsky.org или на адрес: St Ivan Rilsky church 1195, Sauvé Est, Montréal, Qc. H2C 1Z8, Canada.

Българската църква "Св. Иван Рилски" издава документ за данъчни облекчения за всички дарения над 20 CAD. За повече информация: 001-514-802-7055 – отец Димитър Шумов.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...