В Богословския факултет на СУ ще се проведе семинар за учителите по религия



seminarСлед успешното провеждане на пет работни семинара във връзка с обучението по религия в  училище от 2007 г. до днес, и с оглед на нуждата от повече квалификационни дейности с учителите по религия, тази година Регионалният инспекторат по образованието – София–град, съвместно с Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, организира работен семинар на тема: „Темите от житията на светиите в учебната програма за начален етап на обучение“.

Идеята е учители по религия да споделят своя опит и постижения в преподаването на този учебен предмет. Поканени са да присъстват учители, студенти, както и всички, за които темата представлява интерес.

Семинарът ще се проведе на 13 април 2013 г. (събота) от 10.30 ч. в сградата на Богословския факултет (пл. „Св. Неделя“ 19).

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...