Дарение за Дома за сираци в село Нови хан


Източник: пресцентър на Варненска и Великопреславска св. Митрополия

По инициатива на Варненска и Великопреславска Св. Митрополия и Обществен комитет “Православни ценности” на 17.12. 2006 г. в с. Нови хан, Община Елин Пелин бе предоставен един камион с помощи за местния Дом за сираци “Св. Николай” , който е ръководен от отец Иван Иванов.

Помощта, се предоставя от добричките храмове “Св. Георги” и “Св. Троица” с председатели иконом Иван Дойчев и иконом Стоян Стоянов и съдържа зърно и люцерна за стопанството на дома, както и храни за децата.

Дарението бе връчено лично от Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит д-р Кирил и архиерейския наместник на град Добрич иконом Стоян Стоянов.

Желаещите да помогнат финансово с дарение на Дома за сираци “Св. Николай” в с. Нови хан могат да направят това в:

Банка: Ейч Ви Би Банк Биохим, кл. Елин Пелин
BIC: BACXBGFF

IBAN: BG34BACX9660-1000411600

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...