Детски лагер на Еко-клуб за християнска култура



palatkaСедем дни за разходки в планината, игри, рисуване и интересни разговори за християнската култура и изкуство. Изложба на детските рисунки в ателие-книжарница „Къща за птици“ в гр. София.

Фондация Покров Богородичен чрез Еко-клуб за християнска култура организира детски летни лагери в с. Боснек. Във вила „Къща за птици“, на 30 минути от София, децата ще прекарат една седмица на чист въздух, тишина и зелени поляни в полите на Витоша. Почивката ще бъде съчетана с възможност за пълноценни и разнообразни занимания, които развиват децата не само физически, но имат вдъхновяващи и познавателни цели. Разходки в планината и живописните села наоколо, посещения на възрожденския храм в с. Боснек, запознаване с основните значения на християнската символика и образователни беседи по иконопис, както и ежедневни занимания с рисуване и пленери на открито са само част от заниманията, които ще съставляват програмата на детския лагер.

Възможни дати

  1. от  23.06.2014 до 30.06.2014
  2. от  06.07.2014 до 13.07.2014
  3. от  03.08.2014 до 10.08.2014

Групи: лагерът е за група от 10 до 15 деца с двама преподаватели.
Възраст: деца на възраст от 10 до 15 години.
Цена: предлагаме пакетна цена от 290 лв. , която включва 8 дни (7 нощувки), храна и занимания.

За контакти и резервации

– по телефон и авансово заплащане на 100 лева от цената или цялата сума по банкова сметка BG92RZBB91551067092215 в Райфайзен банк ЕАД на фондация „Покров Богородичен“
– в брой в офиса на ул. „Младежка искра“ 3, София 1330, всеки ден от 10 до 17 часа.

02/9871655 офис
0884697848 Михаил Карамалаков
0879440120 Гергана Попиванова

Допълнителни информация

  1. Хранене: три хранения, следобедна закуска или суха храна за походите; свободен достъп до минерална вода, чай и безалкохолни.
  2. Материали за рисуване, обучителни и канцеларски материали 20 лв. (не е задължително; децата биха могли да носят собствени: бележник,  блокче А4, цветни моливи и пастели, темперни и водни бои, черен молив и въглен)
  3. Поради близостта до София, предлагаме пристигане на децата в лагера с личен транспорт. При затруднения ще бъде осигурено извозване на децата, след конкретна уговорка с родителите.

 

Изглед от хълма над лагерната база към с. Боснек

Изглед от хълма над лагерната база към с. Боснек

Боснек – в сърцето на планината, само на 30 км от София

Лагерът се провежда в с. Боснек, в полите на южния склон на Витоша – спокойно, красиво и чисто място, предлагащо много възможности за еднодневни походи, игри и познавателни занимания на открито.

Разгледайте галерията със снимки от селото

"Къща за птици" очаква своите гости

„Къща за птици“ очаква своите гости

Базата – „Къща за птици“

„Къща за птици“ е уникална база за почивка и обучение, разположена в сърцето на Витоша. Избрахме това име заради славеите, които пеят през нощта в тополите в двора, но и заради желанието ни мястото да бъде дом за хората, които ценят свободния дух на планината.

Разгледайте галерията със снимки от базата

Лагерът

Фондация Покров Богородичен има богат опит в организирането на тематични детски лагери.

Разгледайте галерията със снимки от минали лагери, организирани от фондацията.

 

Декларация за информирано съгласие от родител

При записване на дете за участие в лагера, е необходимо неговият родител (настойник) да попълни и подпише декларация за информирано съгласие, която можете да изтеглите от този линк >>>

Група на Къща за птици – Боснек във Фейсбук >>>

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...