Журналистическо пътуване: „Из живота на вярата…”


Журналистическото пътуване „Из живота на вярата: Българската православна църква – традиция и съвременност”  (27 – 30 Юни 2006 г.)

Пътуването е организирано от фондация „Покров Богородичен” и ще даде възможност на участниците да посетят малко известни места в страната, отличаващи се със специфични милосърдни, просветни, културно-образователни дейности и духовен живот. За участие са поканени журналисти (редактори, продуценти, репортери) от националните печатни и електронни медии.

Предвидени са срещи с духовници и вярващи, разнообразни тематични материали и възможности за отговор на въпроси, свързани с православната вяра и Църква.

Като организатори се надяваме, че това пътуване ще позволи на участниците да се докоснат до живата православна традиция и нейното случване в съвременното българско общество и ще ги срещне с много нови и интересни хора, като така ще формират адекватно и вярно на същността на Православната църква разбиране и отношение към ролята на Църквата в света и нейната социална отговорност.

Фондация „Покров Богородичен” осигурява разноските за пътни, нощувки и храна на участниците.

За повече информация и записване:
Мариета Ганева, координатор
тел. 02 / 987 1655
моб. 0888 135 342
e-mail: marieta@pokrov-foundation.org

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...