Интернет портал „Православие.БГ“ навърши две години



 

Скъпи приятели, щастливи сме да се поздравим с годишнината на Вашия портал!

Църквата в нас и ние в Църквата, вярата в живота ни и ние в живота на вярата се срещнаха и ще намират пресечната си точка тук – в споделеното Ваше и наше, общо пространство, където ни се откриват най-съкровените и истински територии и временните неща, които строят пътя ни към вечността.

Вашият сайт се случва благодарение на Вашата добра воля и мисъл, защото само добрите неща ни правят да съществуваме и да бъдем.

Порталът ни навърши две години и въпреки крехката си възраст много хора свикнаха с него така, сякаш го е имало поне десет години. За неговите създатели, за потребителите му  присъствието му е толкова естествено и така насъщно, че сякаш го е имало поне петнадесет, дори повече години!

В такъв ден трябва да благодарим и да помолим Подателя на всичко добро – Нашия Бог да ни дарува здраве, сили и разум да Му бъдем верни и да ни даде да Му служим дълги години и да вървим по Неговия път за Негова слава, за наше спасение.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...