Международна консултация по въпросите на религиозното образование



От 29 юни до 3 юли 2006 г. в гр. Фекетич, Сърбия (Войводина), ще се проведе протестантско-православна консултация по въпросите на религиозното образование. Темата е: „Служение и водителство: от какво духовно ръководство имат нужда нашите църкви?”.

На консултацията са поканени представители на богословски факултети и семинарии от Централна и Източна Европа, православни свещеници и протестантски пастори, както и миряни, ангажирани с църковна благотворителна дейност (дякония). Организатор e холандската протестантска организация Kerkinactie.

От този линк можете да изтеглите пълна информация за конференцията, покана за доклади, регистрационна форма и списък на поканените участници. Всички материали са на английски език. Крайният срок за кандидатстване за участие е 15 април.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...