Пасхално поклонническо пътуване в Полша



 

Младежкото православно братство в Полша организира за 26-ти пореден път традиционното поклонение до свещения хълм Грабарка. Пътуването ще се състои от 16 до 18 май 2008 г.

Грабарка е сред най-почитаните от православните места в Полша. На хълма е разположен женски манастир, а поклонението до тези места е започнало от началото на 18-ти век.

Поклоническото пътуване се организира за младежи от цял свят, като всички разходи по пребиваването на гостите в Полша се поемат от организаторите. За повече информация и формуляр за записване (на английски език), изтеглете този файл.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...