Православни лагери в с. Боснек



За втора поредна година фондация Покров Богородичен предоставя възможност на организаторите на православни детски и младежки лагери от цялата страна да ползват нейната почивна база в с. Боснек, Софийско.

Базата на фондацията предлага 18 места за нощувка, оборудвани кухня и трапезария с камина, зала за работни срещи и творчески занимания. По решение на Управителния съвет на фондацията, от 2010 г. базата ще се предоставя безвъзмездно за провеждане на детски и младежки православни лагери и други прояви, свързани с енорийския живот.

Кой може да кандидатства за използване на базата?

Църковни настоятелства, православни братства и сестричества, православни организации, регистрирани по ЗЮЛНЦ (Закона за юридическите лица с нестопанска цел), църковни образователни институции (семинарии, енорийски училища, енорийски центрове), както и всички структури на БПЦ със статут на юридическо лице по Устава на БПЦ и българското законодателство.

За информация относно условията и необходимите документи, вижте тук. Срокът за резервации на базата е до 15 юни 2011 г.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...