Продължава събирането на свидетелства за благодатната помощ на архиепископ Серафим (Соболев)



altСкъпи братя и сестри, Подворието на Московския и на цяла Русия Патриарх в София продължава да събира писмени свидетелства за благодатна помощ по молитвите на архиепископ Серафим (Соболев), за да бъдат предадени в Синодалната комисия за канонизация на светците на Руската православна църква. 

Ако можете да свидетелствате за чудеса, които са станали с Вас или с Ваши близки и са се случили след обръщане за молитвена помощ към архиепископ Серафим, молим Ви да ги изпратите на адреса на пресслужбата на Патриаршеското Подворие (Руската църква) в София:  

podvorie-sofia.press@dir.bg

Ако имате медицински свидетелства за изцеление (с медицински становища), молим да приложите ксерокопие от тях.

Не забравяйте да посочите трите си имена, адрес или телефон.

Вашите свидетелства могат да ускорят канонизацията на популярния в България със своята чудотворна помощ и почитан от всички нас Дядо Владика!

Пресслужба на Патриаршеското Подворие
 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Atanassov каза:

    Прекрасна инициатива. Слава Богу.

  2. Nia каза:

    Благодаря