Първи регионален конкурс „Християнски празници – Благовещение”, гр. Варна


Източник: пресцентър на Варненска и Великопреславска св. Митрополия

Варненска и Великопреславска св. Митрополия и Общински детски комплекс – гр. Варна организират Първи регионален конкурс „Християнски празници- Благовещение”.

В конкурса могат да участват ученици, които посещават различните форми на обучение по „Религия”. Участниците са разделени в три възрастови групи:

І група: 1-4 клас
ІІ група: 5-8 клас
ІІІ група: 9-12 клас

Конкурсът обхваща следните жанрове:
 стихотворение, разказ или есе
 рисунка или картичка

Конкурсните творби се събират от ръководителите на школи по „Християнски традиции и ценности” към ОДК в срок до 17 март 2007 година.

Жури от специалисти в срок до 20 март ще определи първите три творби от различните жанрове по възрастови групи.

На 25 март, на тържество посветено на Благовещение, в кръглата зала на бул. „Съборни” № 31а ще бъдат наградени отличените произведения от конкурса.

За допълнителна информация:
Общински детски комплекс – тел. 612 102
Радостина Попова – 0886120985

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...