Пътуването до Берлин на 23 септември 2006 г. се отлага


Пътуването да Берлин на 23 септември 2006 г. се отлага, съобщиха в писмо до Православие БГ организаторите. Причината е недостатъчният брой записали се участници в него. Прилагаме текста на писмото в оригинал, за да може желаещите да се включат в тази инициатива да се свържат с организаторите повторно.

Уважаеми сънародници,

Сърдечно благодарим за вашите отговори, които получихме по повод изпратените съобщения за учредяване на Българска православна църковна община в Хамбург и посещение на българската църква в Берлин (23 септември 2006 г.).

Сърдечно благодарим на тези, които ни се обадиха по телефона, след като са прочели публикуваните по същия повод информации в www.zaedno.de

Всичко това ни кара да вярваме, че интерес към започнатото дело има. Както обаче разбираме от многото писма, част от нашите сънародници са все още на вълна „отпуски” и се намират в България или другаде по света. Тъй като до този момент числото на записалите се за посещение на служба в берлинската църква са твърде малко, пътуването за Берлин на 23 септември се отлага!

За да бъдем по-ефективни при организацията на едно следващо пътуване до Берлин, бихме помолили да дадете предложения кога да сторим това. Може да организираме това и по повод голям църковен празник. Очакваме вашите писма!

За контакти и повече информация: Инициативна група за създаване на Българска православна църковна община в Хамбург, Германия.
hamburg_bg_orthodox@yahoo.de
Слава Янкова – тел. 0049 (0)40 739 25 634;
Мария Щурм – тел. 0049 (0)40 349 810 28; моб. 0176 610 83 240

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...