Телевизия Вяра – Ден на отворените врати


За ръководството и екипа на телевизия „Вяра” е удоволствие да ви покани на специалния Ден на отворени врати на телевизията.

Датата: 21.11.2006 г.

Мястото: телевизия „Вяра” (ж.к. Изгрев, ул. „170” №26, срещу КАТ)

Часът: от 14.00 до 17.00

На 21 ноември празнуваме † Въведение Богородично – Ден на християнската младеж и семейство. Преди години денят е бил неучебен, започвал е със св. Литургия и в основата е била идеята да се научим да общуваме с Христа и Църквата Му.

На три години Света Дева Мария била оставена на първото стъпало пред храма и сама изкачила стъпалата, с което родителите й изпълнили обещанието си да я посветят на Бога.

Избрахме този ден да се съберем заедно и да покажем пред съмишлениците и приятелите на телевизия „Вяра”, че работата ни свързва в едно семейство, което тачи традициите и предците, възпитава в толерантност и уважение към различията, и се опитваме, докато извървяваме земния си път, да оставим дирята на доброто след нас.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...