Храм „Св. Архангел Михаил” в Благоевград се нуждае от подкрепа за изграждане на детска площадка



Храм „Св. Архангел Михаил” е изграден на труднодостъпно възвишение между Благоевград и близкото село Еленово, днес квартал на града. Църковният двор е с площ около пет декара. Църковното настоятелство е изготвило проект за благоустрояването на пространството около храма: „Изграждане на детска площадка и осигуряване на архитектурно достъпна среда”.

Проектът е одобрен от Националния съвет на програма „Красива България”. По програмата, обаче, се отпускат 45% от необходимите за реализацията на проекта средства. До 15 януари 2007 г. храмът трябва да осигури останалата част от финансирането, която възлиза на 25 хиляди лева. Църковното настоятелство се обръща с молба за финансова подкрепа.

За повече информация:
Свещеник Стоян Бербатов
храм „Св. Архангел Михаил”, кв. Еленово, Благоевград
дом. тел. 073 89 50 80
моб. 0897 82 02 64
скайп: otecstoyanberbatov
mail: otecstoyanberbatov@yandex.ru

Възможности да подкрепите инициативата може да намерите тук. Не забравяйте да посочите предназначение на дарението: проект „Изграждане на детска площадка и осигуряване на архитектурно достъпна среда” към храм „Св. Архангел Михаил”, Благоевград. Благодарим!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...