Православна беседа



Име на получателя: ДРОПЛС
Лице за контакти: Руси Русев
Тел., ел. поща: nedelnik@mail.bg
Сума: 2000 лв.
Година: 2004

Описание: Издаване на бюлетин „Енорийски неделник” и приложение към него – вестник „Православна проповед”, които да третират проблемите на православното богословие, богослужебната практика и религиозния живот. Такива издания позволяват да се осведомява значително по-голям от традиционния кръг енориаши по въпросите за живота по вярата, християнската етика и православния мироглед като цяло.


Основната цел на проекта е да събира и представя индивидуалния духовен опит на свещеници и енориаши, като ги насърчава да го споделят чрез „Енорийски неделник”, с идеята чрез този споделен личен опит православните християни да се подпомагат и насърчават в духовната борба.

Предвидено е „Неделникът” да излиза веднъж на два месеца, а „Православна проповед” – всяка седмица. И двете издания са в тираж 1000, като "Енорийски неделник" е 100 стр. формат А5, а "Православна проповед" – 4 стр. формат А4.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...