Социални плакати



Име на получателя: Сливенска света митрополия

Лице за контакти: Тодор Карагьозов

Тел., ел. поща: 0898 374 553, todorkaragyozov@yahoo.com

Сума: 3520 лв.

Година: 2003 – 2004

Описание: Проектът се провежда от 15.09.2003 г. до 30.06.2004 г. Целите, които си поставя този проект са да запознае чрез беседи учениците с християнския мироглед по отношение на различни социални проблеми, да провокира учениците към заемане на социално-гражданска позиция чрез дела и лична ангажираност и така да формира положителни нагласи към християнските ценности.

Проектът се реализира чрез изработването на плакати по социални теми и проблеми и провеждането на образователни беседи по училищата, онагледени с тези плакати. За периода от 23 септември до 20 декември 2003 г. са посетени 21 училища в Сливен, училището в Сливенски женски затвор и училището в гр. Кермен, а от 12 януари до 22 март са посетени 19 училища в гр. Ямбол. Навсякъде са проведени беседи с учениците и изложби на плакатите. Проектът се осъществява като превенция за зависимостите, породени от различни социални проблеми и предизвика голям интерес сред учащи и учители.

От 2005 година проектът се провежда в рамките на програма Стълбица на фондация Покров Богородичен. Повече за проекта оттук.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...