Център за религиозни изследвания и консултации организира открита лекция „Митовете на сектантството”


Центърът за религиозни изследвания и консултации „Св. св. Кирил и Методий“ има удоволствието да ви покани на поредната открита лекция на тема „Митовете на сектантството – част ІІ“.

Тя ще се проведе на 1 февруари (четвъртък) 2007 г. от 18.00 ч. в Лекционната зала на Енорийския център при столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“.

Лектор: д-р Десислава Пулиева

Очакваме ви!

Адрес: Храм „Св. св. Кирил и Методий“
Енорийски център
ул. “Г. Вашингтон” № 47, ет. 1
(до Женския пазар)
тел: 02 / 983 14 85
е-mail: crsc_st_cyril_st_methodious@abv.bg

Please follow and like us:

Коментари

коментара

Център за Религиозни изследвания и консултации „Св. Св. Кирил и Методий” отваря врати днес


С благословението на Софийската Св. Митрополия (протокол №613 от 01.08.06 г.) на 1 септември 2006 година бе открит Център за Религиозни изследвания и консултации „Св. Св. Кирил и Методий” при едноименния столичен храм. Центърът е основан по инициатива на храмовото духовенство, православни богослови и миряни.

(още…)

Please follow and like us:

Коментари

коментара

БЛИЗКИ ТЕМИ:

1 Response

 1. justice каза:

  Д-р Десислава Пулиева преди време по една ТВ медия, показа компетентност и УБЕДИТЕЛНОСТ, относно разискваната тема за сектите. По често такива богослови трябва да се канят в ТВ медиите или радиодискусии по въпроса със сектите и начините за противодействие и борба с тях. За съжаление на този въпрос все още не се обръща достатъчно вниманиена по мащабни и всеобхватни разаснения пред една по широка аудитория, чрез използване най вече СМИ!

  С уважение!
  justice

  30.01.2007г.
  гр.София!

Споделете в социалните мрежи