В Деня на светите Вяра, Надежда, Любов и майка им София петима читатели получават подарък от Православие.БГ



Sv. Sofia„А сега остават тия три: вяра, надежда, любов; но по-голяма от тях е любовта.“ (I Кор. 13:13)

На своя 9-и рожден ден, на празника в чест на светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София, интернет порталът Православие.БГ пожелава на всички християни здраве и небесна благодат, а на имениците – с радост и достойнство да предават на околните безценните духовни послания, които носят красивите им имена.

Благодарим на всички читатели, които ни изпратиха писма, за да споделят кой е текстът от рубриката „Колонката“, който най-силно ги е впечатлил. Най-много читателски гласове получи текстът на Жасмина Донкова „Ще се спаси ли жената чрез раждане на деца“. Сред текстовете, които са ви развълнували най-много, са и „Новината“ на Александър Шпатов, „Най-добрият татко“ на Николай Фенерски, „Радикалните въпроси и радикалните отговори“ на прот. Добромир Димитров, „Когато сме свободни“ на Илиана Александрова, „Богослужебният език на Църквата“ на свещ. Стоян Чиликов и „Как така обичаме Бога, а ближния – не“ на Клара Тонева.

Жребият определи имената на петимата читатели, които получават подарък за рождения ден на Православие.БГ – книгата „Православният път“ на митрополит Калистос (Уеър). Това са: Георги Младенов от Казанлък (гласувал за „Най-добрият татко“), Васил Йорданов от Сливен  (гласувал за „Новината“), Станка Терзиева от София (гласувала за „Ще се спаси ли жената чрез раждане на деца“), Вълчо Вълчев от с. Езерец, обл. Пловдив (гласувал за „Когато сме свободни“ и „Радикалните въпроси и радикалните отговори“) и Павлина Радева от Плевен (гласувала за „Най-добрият татко“).

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...