Гост-лектори ще се включат в съботните срещи от поредицата „Осиновяването – радост и изпитание“



OsinovyavaneВ столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ и тази събота от 13.30 ч. ще се проведе поредната среща от цикъла под надслов „Осиновяването – радост и изпитание”.

В рамките на съботните беседи, които започнаха от 15 октомври, благодарение на лектора Жасмина Донкова – доктор по богословие и философия, и майка на 2-годишен син, се оформи своеобразна група за взаимопомощ, в която всеки от участниците се чувства свободен да сподели своите тревоги и открито да зададе въпросите си, свързани с избора да осиновиш дете.

В оставащите четири срещи (до 26 ноември) ще се включат и гост-лектори. На 5 ноември ще гостува д-р Светла Шапкалова-Катърска, преподавател в УниБИТ, която ще разкаже личната си история на осиновител пред участниците; на 19 ноември гост-лектор ще бъде отец Сава (Кокудев), който ще сподели повече за мисията на осиновяването от перспективата на православната вяра, а на 26 ноември своята гледна точка като специалист ще представи клиничният психолог и семеен терапевт Румяна Радулова.

Входът е свободен (без предварително записване), а подробната програма на беседите можете да видите тук.

Osinovyavane2

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...