Митрополитът академикМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. ... каза:

  ха да си раздавате те титли, но немогат да заслепят очите на народа. А ние па можем само да се възмущаваме и да се оставяме да ни управляват такива…

 2. galka_62 каза:

  Грешиш, …!Много зле боравиш и с понятията и с думите .Най малко искам да те обиждам ,но първо добре мисли и тогава пиши.Защо първо не се замислиш какво лично ти допринасяш за православието,дали въобще преценките ти са прекарани през призмата на Евангелието и ако е така не забравяш ли заповедта „Не съди!“? Второ не се ли замисляш ,че каквито са миряните такива са и владиците им?И не на последно място не мислиш ли че повече смирение ,християнска любов и искрена молитва за вразумление би била по подходяща във всички случаи за които си позволяваш да коментираш едно или друго писание в сайта?

 3. diyana_nik каза:

  Вече две поредни години Благодатният огън на Възкресение стига до нас чрез дядо Кирил.По негова инициатива и с лично участие в пренасянето му.

 4. ... каза:

  Съжалявам но не съм заслепен християнин. Може да се казва да не съдим, но са ни дадени очи, не може да ги затворим и да не виждаме заобикалящия ни свят. Още повече, че щом е заел такава длъжност, значи трябва да отговаря на изисквания за нея. Кой го е карал да го прави? А той не отговаря. Прочетете добре статията вище за какво става на въпрос. А кой е казал, че всеки който пише тук трябва да е християннин и да прекарва нещата през призмата на Евангелието? Тук съм срещал и сатанисти. Каде ви е толерантността към друговерците, разбирането на другите различните. И нее ввярно, че каквито са миряните такива и владиците. Не всички са като политиците. Хората не са толквоа еднакви. Статията говори достатъчно за вашия възлюбен.

 5. chorbalan4o каза:

  най-малкото положително нещо от статията е, че предизвиква интерес към личността на дядо Кирил.

  аз например не се сещам дори как се казва видинският митрополит (да ме прощава – Дометиан май беше).по-добре на хората в устата отколкото на хората в краката….

  Така. наред с помията излята върху него, къде основателно, къде не, не могат да му се отрекат заслугите. аз лично не познавам човек на тази земя с изцяло положителни или изцяло отрицателни качества. дори и в най-върлия сатанист може да се открие нещо позитивно.

  несъмнено дядо Кирил е от будните епископи, шава, търси, вре се на разни места.

  имам достоверна информация за това къде са отишли парите от „бизнес“ сделките с имоти и знам, че „репортерите“ на бтв беше една долна клевета и провокация.

  с това не искам да ставам на когото и да е било.

  просто статията е доста добра, заради обективността си.

 6. chorbalan4o каза:

  да се чете „да ставам адвокат“.

 7. ... каза:

  ами май сте прави, защото все пак не е в моя край и преценката ми е само от статии.

 8. blago4estiwia каза:

  Kiro Skalata. Nai dolen barbutadjia. Darjawa na kreteni.
  A wie badete pravoslawni ubiici…….

 9. portos каза:

  Zlost useshtam, gor4iva zavist i hapeshto bezsilie…ha,ha, ha