Тодор Карагьозов направи фондацияМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. ... каза:

  Брей, интересно звучи, но защо името му е така на това нещо… Дано да проработи.

 2. plamen каза:

  да се твърди, че православните лагери в БГ започват от тошко, е несериозно. аз обаче не видях в сайта му подобни твърдения. явно някой журналист се е престарал, както често става.

 3. nadejda каза:

  нема ли да има копане. тъкмо е сезона. една екскурзия до съседните ниви, след плажа, да видят децата от страната как се жъне – добре ше им доде. нали добродетели с труд се възпитават. не че творчеството не е труд, ама само със сценарии и музика, ако се възпитаваше… какво ше се яде… това е идея, но я подарявам 🙂 може догодина инициативата да стане „биг бачкаторско лято“…

 4. toshev2006 каза:

  След като демонстрира „православно “ пиянство и флирт с женския пол в Биг Брадър, и др.“добродетели“, дали Тошко ще ги възпита у своите питомци в детските лагери?….

 5. didki каза:

  вот наконец то устроили страну чудес на Поле дураков…

 6. chorbalan4o каза:

  абе хора, вие познавате ли Тошко лично? вие били ли сте в неговата компания?

  защо говорите така за човек, когото си мислите, че познавате, а всъщност не познавате.

  защо съдите за него по някакви морално-католически критерии?

  направете вие нещо за Църквата и хората, да видим колко лесно е да се критикува…

  комплексари!

 7. papas1983 каза:

  Todor mai niama da spre da rezeli charkvata! Kakvi sa tia gluposti pak mladeshki centar ili po-toshno maloumnisheski,zashtoto na shelo mu stoi edin maloumnik!POznavam go dobre za da pisha taka! Vsichki vidiaxa sashnost kakvo predstavliava v Big Bradar mislexme che sled tova e poumnial,no mai e zatapial oshte poveshe!Triabva mnogo silna molitva za da go vrazumi Bog!Prizovavam vsichki da se molim za negovoto vrazumlenie!!!

 8. p_stefanos каза:

  След дълги години на бездействие, някои приемат активизма за добродетел. Ключовата дума на нашата епоха е „подмяна“.

 9. dikovski каза:

  Ами аз познавам Тошко, но не чак толкова добре. Не следя и Биг брадър по обясними причини.
  Сайтът на неговата фондация обаче много прилича на панаирджийска сергия или по-точно на къщичката на вещицата от приказката за „Хензел и Гретел“. Ами онези които са чели приказката знаят какво става с дечицата, които пристъпват да си хапнат от примамливите лакомства. Дано поне сегашните родители да са по-мъдри.

 10. chorbalan4o каза:

  ти как би привлякъл младежи да отидат на летен лагер? с какъв дизайн да е сайта? сигурно нафрашкан с икони и поучения…

  логично според целевата група, сайтът да е шарен, непретенциозен, въпреки, че има какво да се желае още относно съдържанието и дизайна.

  мисълта ми е друга – дайте шанс на момчето и спрете да го заклеймявате, къде заслужено, къде не в повечето случаи.

  самото създаване и организиране на едно такова начинание изисква супер много усилия и безсънни нощи. имайте малко уважение поне.

  Тошко се опитва да е активен, да присъства в обществото; да не е регулярната православна мишка, криеща се по ъглите на храмовете и чието любимо занимание е да бълва проклятия против дявола и еретиците.