Актьорът Китодар Тодоров гостува на „Православна младеж“На 3 ноември (петък) специален гост на срещите, организирани от „Православна младеж“, ще бъде актьорът Китодар Тодоров.

Като православен християнин и баща на две деца, Кито е обезпокоен от задълбочаващата се духовна криза и чрез изкуството се опитва да алармира за проблемите в обществото.

Срещата с него е посветена на темата „Омразата и Любовта“ и е отворена за всеки, който проявява интерес. Мястото на събитието е столичната галерия-книжарница „София Прес“ (ул. Славянска 29) от 18.30 ч.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...