Благотворителен книжен базар и Детски празник на Петдесетница в столичния храм „Въздвижение на Св. Кръст Господен“



Децата от енорията на столичния храм „Въздвижение на Св. Кръст Господен“ в кв. Лозенец организират Благотворителен книжен базар и детски празник за Петдесетница.

Инициативата е в подкрепа на строящия се енорийския център към храма. Голяма част от книгите са с православна насоченост и са дарени специално за кампанията. “Корпорация Развитие” и фондация „Богоносци“ също ще участват със свои издания. Така всеки ще може да намери приятно и полезно четиво, а заедно  с това ще подпомогне кампанията на децата за събиране на средства за енорийски център.

На базара ще откриете книги на светите отци, издания от Света гора и интересни поучения, които ще ви помогнат в израстването във вярата. Цените на книгите ще бъдат съвсем малко завишени, за да се съберат достатъчно средства за реализирането на целта децата да имат своя стая по вероучение.

Базарът ще започне след празничната Литургия на Петдесетница, на 27 май от 12 ч. и ще бъде разположен пред главния вход на храма. В следващите няколко дни ще се премести в самия храм.

По време на базара и след това за всички присъстващи деца ще има организирана работилница с различни интересни занимания. Няма да липсват игри и забавления.

Очакваме ви – деца и родители, да четем, да творим и да се забавляваме заедно!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...