Благотворителен концерт в подкрепа на православните храмове и манастири
Източник: Агенция Фокус

Националният фонд “13 века България”, със съдействието на Софийската филхармония организира на 20 юни 2007 г. от 19 часа в камерната зала “България” благотворителен концерт в подкрепа на православни храмове и манастири по българските земи. 

Вече 18 години живеем във време, когато имаме свобода на вероизповеданията, но за жалост все още берем плодовете на отминалото атеистично възпитание, когато  множество храмове и манастири бяха умишлено изоставени и рухнаха. За това ни напомнят и фонд “13 века България”, които в поканати си пишат: "Събаряни от стихии, от природни и от социални бедствия, превръщани в яхъри и сеновали, многострадални и свети, те се нуждаят от подкрепата ни днес и сега".

Националният дарителски фонд "13 века България" откри целева дарителска партида за финансово подпомагане на храмове и манастири, благодарение на която са били построени нови и са били възстановени стари храмове.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...