„България Ер“ кръщава чужденци с цветни именаИзточник: Дарик

По повод Цветница от днес всички чуждестранни пътници на борда на авиокомпания „България Ер” ще получават кръщелни свидетелства с български имена. За целта са подготвени 10 000 „кръщелни свидетелства” с „цветни” имена.

Вариантите за дамите са: Ива, Калина, Камелия, Кремена, Лора, Лилия, Маргарита, Невена, Ралица и Цвета, а за господата – Явор, Ясен, Калин, Росен и Здравко. Сертификатите съдържат и информация за произхода на имената и снимки на цветята.

„Цветното кръщаване” е една от пролетните изненади, които „България Ер” предлага през април на пътниците си.

Тази инициатива ще предостави възможност на чуждестранните пасажери на авиокомпанията да се докоснат до българските празници Цветница и Лазаровден.

Кампанията е част от инициативата „Духът на България на борда на България Ер”, чиято цел е да представи пред света различни аспекти на българската идентичност.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...