Варненската св. митрополия: Хомосексуализмът е страст, болест и гряхМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Ангел Небесен каза:

  как можахте да цензурирате Куткуров?!?!?! Я си представете, че е факт това което пише и вие така възпрепятвате истината да достигне до хората. Уважавайте малко и миряните, моля ви. Ясно, че нас простосмъртните, кучета ни яли, но положете малко усилия да ни разбирате.
  с уважение

 2. Idiot каза:

  Съгласен съм напълно с митрополита. Хомосексуализмът е духовна болест, както чревоугодието, гнева, завистта, осъждането и т.н.

 3. semo_semkov каза:

  Когато дядо ти Кирил забрани на духовното си чадо епископ Борис Бачковски да блудодейства с рускинята си любовница, и вече с деца, тогава да дръзва да наставлява людете относно блудния грях-кое е нормално и кое извратеност. Щото и тия дето ги вършат борисовци и проч. не е нормално, ами направо фатално..

 4. Idiot каза:

  Грехът си е грях и ходи по човеците. Не по дърветата. И най-големият грешник може да се издигне до светец. И светец може да изпадне до дълбините на ада.

 5. kutkurov каза:

  Благодаря Ангеле за ресентмънта.
  Всеки има право да бъде какъвто си поиска, за което носи отговорността си пред хората и пред Бога. Жалко е, че хора „избрани“ (разбирай: назначени) да водят паството по пътя към Вечното Царство стигат до там, че в живота си вършат същите гнусотии, които публично заклеймяват.
  Между другото и гей парада беше пародия, както са пародийни и назначените да ни водят. Общото между едните и другите е, че дори не са гейове, а обикновени педерасти.

  Бог да пази България и Светата ни Православна църква!