Вашите отзиви за беседите в “Къща за птици” – анкета на Православие.БГ

Драги приятели,

През юни предстоят последните за пролетно-летния сезон срещи – дискусии и беседи, в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“, организирани от Православие.БГ и издателство „Омофор“, за да си кажем след тях довиждане до есента и да се отдадем на пътешествия и морски гледки. До септември, когато заедно с учениците, ще започнем новия сезон… 

Началото на тези срещи поставихме през пролетта на 2013 година и вече повече от 5 години православни, но и християни от други деноминации, се събираме заедно в „Къща за птици“, за да трупаме нови познания, да дискутираме, а понякога и да поспорим по важни, всевечни и актуални теми, свързани с пътя, по който автентично да живеем християнската си вяра. За тези няколко години участници в нашите срещи са били български митрополити и епископи, едни от най-сладкодумните български духовници и богослови, християнски писатели, автори на християнски книги от съседни православни страни, журналисти и мн. други.

Благодарни сме за вашата подкрепа, а сега ще бъдем особено благодарни и за вашите оценки и препоръки, които може да дадете като попълните анкетата по-долу. Вашите мнения и предложения са нашият най-важен ориентир в целта ни да направим тези срещи още по-интересни и полезни за всеки, който е жаден за истините на Христовото учение! 

Коментари

коментара

Близки теми: