Вести от срещата в Синодалната палата по повод училищното насилиеМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Окултният Сталин
  автор:
  Антон Первушин

  Идеологията на болшевиките, дошли на власт в Русия през 1917 година, била подчертано материалистична. Привържениците на Ленин проповядвали войнстващ атеизъм, взривявали църкви, арестували и разстрелвали свещеници.
  Само че болшевишката революция пробудила за живот не само атеизма, но и многобройни окултни теории, претендиращи за статут на най-новото вероучение, което трябвало да замени традиционните религии. В новата книга на Антон Первушин се разказва историята на мистичните учения от сталинската епоха. От нея ще научите за истинския смисъл на съветската символика, за личните магове на Ленин и Сталин, за тайнствените експерименти на Специалния отдел на Глеб Бокий, за борбата на масоните от ОГПУ с московските тамплиери и ленинградските мартинисти, за експедициите на съветските учени в Хиперборея и Шамбала, за съветските астролози и алхимици, за “психомашините” и техномагическите апарати. За първи път ще надникнете в тъмната, мистичната, обратната страна на комунистическия мироглед и ще разберете, какви бесове и демони всъщност са се заселили там.

  Издателство Бард
  Раздел Тайни и загадки
  Година на издаване 2006

 2. faf каза:

  Докога ще позволяваме всички ние православни християни комунистическият сатрап „Кирил“ да руши и дерибействав Църквата.И тя да сепревръща из под неговите ръце на ЦК на БКП

 3. Владислав каза: