Висшето транспортно училище започва кампания за строежа на нов храм “Всички български светии”hramВисшето транспортно училище „Тодор Каблешков“ стартира кампания за изграждането на нов храм “Всички български светии”.

Ръководството на висшето училище и инициативният комитет за изграждане на храма отправят покана за академичното тържество по повод официалното откриване на кампанията по набирането на средства за храмовия строеж.

По време на събитието доц. д-р Клара Тонева от Богословския факултет на СУ ще изнесе лекция на тема „Вярата и светът днес“, както ще бъде показана и презентация за Света гора.

Академичното тържество ще се състои на 14 декември от 11 ч. в аулата на ВТУ „Т. Каблешков“.

Всеки, който иска да помогне за изграждането на новия храм, може да направи финансово дарение на банкова сметка:

Райфайзенбанк
IBAN: BG74RZBB91551007583621
BIC: RZBBBGSF
ХРАМ „ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ СВЕТИИ“

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...