Във Варненска и Великопреславска митрополия посрещат иконата на Света Богородица ОсеновицаМоже да харесате още...

10 Отговори

 1. Teodor каза:

  Blagodarim ti, Majko Bojiq, za towa spasenie na nasjite medicinski sestri ot pleni4estwoto im w Libiq!
  Slawa na Otca i Sina i Swetago Duha, wsegda nine i prisno i wo weki wekow Amin!

 2. bastet каза:

  всички трябва да благодарим на Бог за благополучния изход от Либия .Аз съм кинезитерапевт и плаках за моите колеги като ги видях на летище София . благодаря ти господи за великата милост.

 3. svetlio каза:

  Слава на Бога, който по застъпничеството на пресвета Богородица и на молитвите на хиляди българи освободи сънародниците ни от Либия! Веднага след молебена и поклонението пред трите чудотворни икони в „св.Александър Невски“ започнаха да идват добрите новини. Безкрайни са Божието милосърдие и любов към нас грешните. Благодарим Ти, Боже и на тебе пресв.Богородице, за помощта и небесната закрила и че побързахте да ни помогнете в труден момент!
  „Твое е, Господи, и величие, и сила, и слава, и победа, и блясък“ (1 Парал.29:11)

 4. blago4estiwia каза:

  хайде сега се помолете и за децата. и за други блудници и търгаши се помолете…………….да се върнат да се прегърнете
  пък после-молитва

 5. saluti каза:

  Благочестивия, намери си по-подходящи места да си изливаш злобата. Има сайтове в които е прието да се псува и така нататък – точно за такива като теб…

 6. Християнче каза:

  saluti, blago4estiwia не излива злобата си, а изразява мнение в което има логика. Умее да гледа и зад фасадата. ЕВРОПА ЛИ ЩЕ ПЛАЩА НА ЛИБИЯ ЗА ДЕЦАТА ИЛИ НИЕ С ВАС??? Лесно е да се крием зад Бога и Светите икони, викайки осана със силните на деня, но трудно е да вникнем в Божията заповед-НЕ ИЗГОВАРЯЙ НАПРАЗНО ИМЕТО НА ГОСПОДА, ТВОЯ БОГ, ЗАЩОТО ГОСПОД НЯМА ДА ОСТАВИ НЕНАКАЗАН ОНОГОВА ,КОЙТО ИЗГОВАРЯ ИМЕТО МУ НАПРАЗНО.

 7. saluti каза:

  Мнението на благочестивия няма никакъв смисъл. Ако искаш може да го прочетеш пак. Какво значи да се помолим за децата и за другите блудници итъргаши?!! Що за глупости? Трагедията на децата е реална; за блудници и търгаши не става дума… въобще – това е плямпане без мисъл и без чувства. Жалко!

  Това че ти си си написало мнението е много хубаво. Но какво искаш и ти да кажеш, всъщност? Че не трябвашеда се молим за сестрите, за да не плащаме (ние с вас?). Правилното е значи да бъдат пожертвани тия хора, за да не би да ти се наруши рахатлъка с някой лев? Не те ли е срам да го напишеш! Но да – срам те е, защото го пишеш анонимно.

  Жална ни майка на българите, защото сами сме готови не клона да си отсечем, а гърлата да си прегризем за жълти стотинки.

 8. Християнче каза:

  Погледнете какво и как пишете? Моля, прегледайте се! Сайта не е психиатричен!

 9. saluti каза:

  Вариантите са два драго християнче – или да си на възраст, в която писането в интернет да е занимание за ръцете, не за мозъка… ,

  или просто мисленето да не ти е стихия. Но мене не ме дразни толкова немисленето, колкото безчувствието.

  Както и да е, излишен е разговорът.

 10. Християнче каза:

  Освен чувства, са необходими и ум и разум, а не лъжи. Дано го проумеете! Дано синдром religiose не Ви е обхванал!