Да подкрепим кампанията за спешна операция на 4-годишния АлексАлекс е на 4 години от Шумен и се нуждае от спешна операция в Турция. Момченцето е с диагноза интрадурален тумор, който се намира в горната част на гръбначния стълб. Туморът избутва гръбначния мозък навътре и го разширява, поради което трябва да се направи спешна операция, за да се предотвратят по-нататъшни усложнения.

Проблемите на Алекс започват през април тази година, продължително време детето страда от силни болки във врата, изкривяване на врата в ляво и изкривена походка, но определянето на точната диагноза се забавя с месеци.

След консултация с известния неврохирург д-р Зафер Оркун Токташ, на Алекс е назначена спешна операция в клиника в Турция. Тя трябва да се осъществи в рамките на 10 дни, защото има опасност да се нарушат движенията на крайниците.

Необходима е сумата от 15 000 евро, която обаче е непосилна за семейството. „Всеки ден е от значение, за да си остане Алекс същото щуро дете. Молим ви за помощ!“, е апелът на родителите.

Дарителска сметка в Postbank : BG05BPBI79464064099301
BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Виолина Иванова Вичкова

Paypal акаунт: Vilq_@abv.bg

Телефон за контакт с майката на Алекс Виолина Вичкова – тел. 0886114031

 

Семейството на малкия Алекс съобщи, че необходимата сума за неговото лечение вече е събрана. Благодарим на всички, които се отзоваха!

 

Коментари

коментара

БЛИЗКИ ТЕМИ: