Детски лагери в манастирите на Пловдивска епархияJourney.bg

Учениците от пловдивските школа ще могат да летуват на лагер в близките до града манастири. Идеята е на митрополит Николай, който планира по този начин да върне младите хора към вярата.

Първоначално възможност за лагери в манастирите ще имат децата, които посещават кръжоците и СИП по вероучение. Постепенно нетрадиционната форма на ваканция ще се отвори за всички желаещи. Според пловдивския владика по този начин децата ще имат възможност да получат на място възпитание в християнските ценности и морал.

Подходящи за лятна ваканция манастири в региона са Бачковският, Араповският и Кукленският, както и женският метох в Калоферския Балкан.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...