Квалификационен курс „Мобилната работа с юноши” стартира за втори път в България


Вторият курс за обучение на мобилни работници започва на 03 април 2006 г. Крайният срок за записване за кандидатстване е до 20.03.2006 г.

От месец декември 2005 г. съществува вече и нашият сайт www.mobileyouthwork.net, на който можете да получите информация за концепцията на мобилната работа с юноши; да прочетете историята по създаването на тази концепция, както и да се информирате за всички предстоящи квалификационни курсове; да получите информация за всички изминали семинари, да намерите полезна информация за Вашата бъдеща работа с децата от улицата в България.

Моля, препратете информацията за съществуването на сайта и провеждането на втория квалификатионен курс по концепцията “Мобилна работа с юноши” на Ваши колеги, за да може тя да достигне до всеки, който има интерес и нужда от тази концепция за работа с деца в риск.

Освен към страницата www.mobileyouthwork.net, за повече информация може да се обръщате и към координатора на проекта Мария Янкова .

Адрес:

Фондация “Покров Богородичен”
Проект “Мобилна работа с юноши”
Мария Янкова
Ул. Врабча 18
1000 София
Tel/Fax: (02) 987 1655
Е-mail: miankovabg@yahoo.de

Покана и формуляр за участие тук

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...