Митрополит Иоаникий благослови кандидат за кметDarikNews.BG

Сливенският митрополит Иоаникий благослови кандидата за кмет на Сливен Галин Кънчев и общинските съветници, издигнати от Политически клуб „Тракия”.


Ритуалът бе извършен в църквата „Свети Димитър”. Сливенският митрополит пожела на Галин Кънчев успех в кампанията, като подчерта, че кметът трябва да бъде искрен, честен човек с чиста душа и по християнски добронамерен към всички свои опоненти.

В словото си духовният глава на Сливенската митрополия каза, че имената на Галин и Галина означават мир и спокойствие и това е знак, че те ще устоят на житейските бури, особено в дните на предизборна надпревара.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

1 Отговор

 1. Дон Кихот каза:

  О. з. ген. Тодор Бояджиев: Аз съм „за“ в България да има силно американско разузнаване

  Не познавам нито един от тримата руски дипломати, инсинуация е, че са се опитвали да влияят на Политически клуб „Тракия“, твърди лидерът му

  Визитка:
  Тодор Бояджиев е роден през 1939 г. Завършил е радиоинженерство в МЕИ. След това работи в системата на МВР, като стига до зам.-началник на Първо главно управление (разузнаването). През 1990 година е произведен генерал. Депутат е във ВНС. Става главен секретар на МВР през 1991 г. Президент е на създадената от него асоциация „Български евроатлантически разузнавателен форум“ (БЕРФ). Автор е на книгата „Разузнаването“.

  – Г-н Бояджиев, вие лично и Политически клуб „Тракия“ замесени ли сте в скандала с руските дипломати, които трябва да напуснат страната?
  – Първо, не познавам нито един от тримата руски дипломати. Възможно е да съм ги срещал на прием в някое посолство, но нямам спомен да сме разговаряли. Затова не мога да приема инсинуациите, че някои руски дипломати са се опитвали да влияят върху ПК „Тракия“. Готов съм да публикувам нашата идейна платформа, за да се види колко дълбоко национална и патриотична е тя. В нея Русия се споменава единствено в смисъл, че България трябва да поддържа отношения с бившите си партньори. Ако обвиненията не бяха толкова несериозни, щях да се смея на глас. Очевидно някои правят връзка с ареста на Яни Янев…..