Митрополит Иоаникий благослови кандидат за кметМоже да харесате още...

1 Отговор

 1. Дон Кихот каза:

  О. з. ген. Тодор Бояджиев: Аз съм „за“ в България да има силно американско разузнаване

  Не познавам нито един от тримата руски дипломати, инсинуация е, че са се опитвали да влияят на Политически клуб „Тракия“, твърди лидерът му

  Визитка:
  Тодор Бояджиев е роден през 1939 г. Завършил е радиоинженерство в МЕИ. След това работи в системата на МВР, като стига до зам.-началник на Първо главно управление (разузнаването). През 1990 година е произведен генерал. Депутат е във ВНС. Става главен секретар на МВР през 1991 г. Президент е на създадената от него асоциация „Български евроатлантически разузнавателен форум“ (БЕРФ). Автор е на книгата „Разузнаването“.

  – Г-н Бояджиев, вие лично и Политически клуб „Тракия“ замесени ли сте в скандала с руските дипломати, които трябва да напуснат страната?
  – Първо, не познавам нито един от тримата руски дипломати. Възможно е да съм ги срещал на прием в някое посолство, но нямам спомен да сме разговаряли. Затова не мога да приема инсинуациите, че някои руски дипломати са се опитвали да влияят върху ПК „Тракия“. Готов съм да публикувам нашата идейна платформа, за да се види колко дълбоко национална и патриотична е тя. В нея Русия се споменава единствено в смисъл, че България трябва да поддържа отношения с бившите си партньори. Ако обвиненията не бяха толкова несериозни, щях да се смея на глас. Очевидно някои правят връзка с ареста на Яни Янев…..