Набират се средства за реставрирането на храм „Св. Вмчк. Георги“ в гр. Белица



Църковното настоятелство при храм „Св. Вмчк. Георги“ гр. Белица организира дарителска кампания за набиране на средства за реставрация и консервация на нов иконостас.

Реставрационните и консервационни дейности ще включват реставриране на икони от 1911 г., рисуване на две големи икони и осем малки икони и изработване на камбанария на църквата.

Председателят на Църковното настоятелство при храма, свещ. Николай Попов и неговите членове, отправят апел за набиране на средства към своите миряни и всички хора, които имат възможност да се включат в благотворителната кампания.

„С Божията благословия и с Ваша помощ ще се справим“, подчертават от църковното настоятелство и вярват, че с общи усилия и съпричастност това богоугодно дело ще стане факт.

БАНКОВА СМЕТКА : BG33STSA93000022713016 – Банка ДСК – клон Банско

BIC на банката – STSABGSF

Титуляр на сметката: Иванка Николова Благоева

За дарения на по-малки парични суми се обръщайте към Иванка Благоева – член на настоятелството.

Източник: obshtinabelitsa.com

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...