„Православна младеж“ инициира Училище за семейниГрупата „Православна младеж“ отправя покана към двойки, които вече са семейни или им предстои да сключат брак, на представянето на първото „Училище за семейни” в София.

Организаторите на първата по рода си инициатива за България, посветена на християнското семейство, отбелязват, че тя е насочена към двойките, търсещи Христос и Неговата благодатна помощ за хармонията в отношенията си.

Двойките, участващи в проекта, ще имат възможност да споделят със свои съмишленици във вярата своите болки, проблеми и радости, както и ще могат да получат съвет от специалист. Основен лектор и водещ на срещите ще бъде православният психотерапевт (и презвитера) Зоя Димитрова, сертифициран семеен консултант и магистър по богословие. В инициативата ще се включи и отец Сава Кокудев, ефимерий на академичния параклис на Богословския факултет на СУ.

Първата опознавателна среща на Училището за семейни ще се състои на 16 юли от 19 ч. в сградата на Богословския факултет на СУ.

След тази първа среща всяка от присъстващите двойки ще може да кандидатства да стане едно от десетте семейства, които ще са част от „Училището за семейни”. Срещите от инициативата стартират през септември и ще се провеждат веднъж месечно.

За повече информация: тел. 0886362421

Uchilishte_semeini

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...